Transparent
Inloggen
Sluiten

Suarez: misschien nog wel jaren bij Ajax

30 augustus 2010 00:08

In een uitgebreid interview met Nusport, dat dinsdag in de winkel ligt, laat Luis Suarez weten misschien nog wel jaren bij Ajax te spelen. "De financiële positie van Ajax was de enige reden dat ik rekening heb gehouden met een transfer. Ik ben nooit met een transfer bezig geweest. Als ik het gevoel zou hebben dat ik klaar ben hier, dan zou ik dat zeggen, maar dat is niet zo. Met deze ploeg wil ik wat bereiken. We moeten kampioen worden en iets laten zien in de Champions League."

"Ik wil alles voor Ajax geven. Ik heb er geen probleem mee om nog vele jaren voor deze club te spelen." Suárez sluit zelfs niet uit dat hij zijn loopbaan in het wit-rood-witte shirt van Ajax afsluit. "Het is misschien vroeg om te zeggen, maar Ajax lijkt me een mooie club om mijn carrière af te sluiten."

Meer: Nusport




Tags

suarez afsluit winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.195 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom bertjek blessuregevallen brobbey elsimao faberski farioli fitheid gaaei garnituur godts groningen hato henderson jim kaplan kiki praag rasmussen rugani scheids sevic slavia sutalo taylor traore uitverdedigen var vleugelspelers wijndal