Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol kan rol Mido in elftal nog moeilijk inschatten

25 augustus 2010 06:58

Op Telegraaf.nl laat Martin Jol weten Mido over tien dagen bij de selectie te verwachten. Hij weet nog niet hoe de rol van de aanvaller wordt: "Dat ligt eraan hoe goed hij is. We konden geen spitsen halen die geld kostten. En daarom ben ik blij dat Mido zoveel ambitie heeft dat hij op deze basis naar Ajax wil komen. In tegenstelling tot Marko Pantelic krijgt hij geen salaris. Het kan vriezen of dooien en als het dooit, maakt het ook niet uit. In zijn eerste half jaar scoorde hij elf keer. Waarom het is misgegaan in Engeland? Omdat de clubs daar vier spitsen voor één positie hebben. En daar kon hij niet zo goed mee omgaan. Maar het is een heel goeie jongen."




Tags

mido jol inschatten dooien dooit engeland kostten marko pantelic telegraaf vriezen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.203 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barcelona beuker brobbey depay dof elsimao farioli feyenoord fortuna gaaei godts jim jordi kiki koeman kroes lido linksbuiten maccabi opmerkelijk oranje post rasmussen rugani sevic taylor traore veerman weghorst