Transparent
Inloggen
Sluiten

Vuurwerkwaarschuwing door Ajax

24 augustus 2010 13:34

Ajax heeft fans gewaarschuwd geen vuurwerk af te steken bij het duel tegen Dynamo Kiev.

Avondwedstrijden lijken helaas het afsteken van vuurwerk te stimuleren. Ajax hoopt dat het vuurwerk zich beperkt tot voetbalspektakel op het veld.
De afgelopen jaren hebben incidenten bij Europese wedstrijden Ajax meer dan 50.000 euro gekost. Als dit woensdag ook gebeurt, gaat de kassa bij de UEFA onherroepelijk rinkelen. En dat is voor Ajax verre van wenselijk. De club vertrouwt er dan ook op dat supporters hun steun aan de spelers op een andere manier kenbaar maken. Daarnaast kan de toegangscontrole (fouillering) worden uitgebreid met de inzet van een hond die getraind is in het opsporen van vuurwerk.
Supporters die toch in de fout gaan en betrapt worden kunnen rekenen op een stadionverbod van tenminste 18 maanden. Ook worden de kosten van de boete die de UEFA aan Ajax oplegt, verhaald op de dader(s).




Tags

vuurwerk uefa vuurwerkwaarschuwing avondwedstrijden betrapt dader dynamo fouillering gewaarschuwd hond kassa kenbaar kiev onherroepelijk oplegt opsporen stadionverbod toegangscontrole verhaald voetbalspektakel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht