Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verliest talent aan Manchester United [update]

22 augustus 2010 23:56

Ajax heeft het B1-talent Gyliano van Velzen verloren aan Manchester United, zo meldt The Guardian. In maart al kwam hij tot onvrede van Ajax tot een akkoord met de Engelse club. Uiteindelijk zou hij zijn teruggekomen op dat besluit. Een paar weken geleden zou hij echter Ajax alsnog hebben laten weten dat hij bij Ajax vertrekt, omdat zijn ouders naar Engeland zouden gaan verhuizen. Eind vorige week vond de verhuizing van de familie naar Manchester daadwerkelijk plaats. Ajax zou allerminst blij zijn met de overgang en Manchester gevraagd hebben om compensatie.

Volgens een woordvoerder van Manchester United zou de overgang geheel volgens de FIFA-regels hebben plaatsgevonden. Van Velzen zou nog geen contract hebben bij Ajax en daarom vrij om te vertrekken. Volgens de woordvoerder van Manchester United heeft die club diverse malen aan Ajax gevraagd om aan te tonen dat er een contract bestond, maar is dat nooit aangetoond.

Meer: The Guardian

[Update] Op DePers.nl reageerde een woordvoerder van Ajax op het nieuws. "We willen dit graag op een nette manier met Manchester United afhandelen. Wel interesseert ons het verhaal dat de speler opeens meldde dat zijn ouders naar Engeland zouden verhuizen. Dat soort constructies zijn ons bekend."




Tags

engeland guardian velzen verhuizen allerminst constructies depers fifa gyliano malen onvrede verhuizing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos