Transparent
Inloggen
Sluiten

Verkoop Stekelenburg onbespreekbaar na blessure Vermeer

18 augustus 2010 13:05

In Het Parool laat algemeen directeur Van den Boog weten dat een transfer van Maarten Stekelenburg onbespreekbaar is nu Kenneth Vermeer zwaar geblesseerd is geraakt: "Ik heb dat Maarten zelf verteld. Hij moest lachen en zei: 'Dacht u dat ik weg wilde dan? We gaan er alles aan doen om Champions League te spelen'. Dat was goed om te horen."

Financieel directeur Slop: "We moeten het per geval bekijken. Als een kopende club zich bij ons meldt voor Stekelenburg is dat nu dus onbespreekbaar, maar in andere gevallen moet je een afweging maken: hoe hoog is het bod, wat wil de speler zelf en kunnen wij Ajax kwalitatief op het niveau houden om mee te strijden voor de landstitel?"

Meer van Van den Boog en Slop lees je op Parool.nl




Tags

stekelenburg vermeer slop kopende kwalitatief landstitel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos