Transparent
Inloggen
Sluiten

Goede uitgangspositie: 1-1 in Kiev

17 augustus 2010 22:35

Ajax heeft voor zichzelf een goede uitgangspositie gecreëerd. Uit in Kiev speelde Ajax met 1-1 gelijk tegen Dynamo Kiev. Mede omdat Dynamo Kiev met tien man kwam te staan zat er meer in voor Ajax.

Ajax had het in de openingsfase moeilijk tegen Dynamo Kiev. De ploeg kwam de eerste 20 minuten niet onder de druk uit. Daarna herpakte Ajax zich en werd de ploeg gevaarlijker. Ajax kreeg via Suarez zelfs de beste kans. Hij schoot net naast de verre hoek.

In de tweede helft was Ajax de sterkere ploeg. De wedstrijd leek beslist te worden toen Garmash met zijn tweede gele kaart van het veld moest. Vervolgens kopte Vertonghen met zijn achterhoofd een vrije trap binnen, 0-1. Daarmee leek Ajax het duel volledig in handen te krijgen. Via de counter kreeg Ajax het deksel op de neus en kon Goesev scoren.

Ajax ging er in de slotfase nog wel voor en had de beste kansen op de eindoverwinning. Die zou er echter niet komen, waardoor Ajax ondanks de goede uitgangspositie toch een dubbel gevoel zal overhouden. Ajax is echter overduidelijk de favoriet gezien het spel voor de thuiswedstrijd.




Tags

kiev uitgangspositie dynamo achterhoofd counter deksel eindoverwinning garmash goesev herpakte openingsfase suarez vertonghen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei gisterenavond godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht