Transparent
Inloggen
Sluiten

Slop: bij uitschakeling nadenken over spelersverkopen

17 augustus 2010 07:02

In De Telegraaf gaat financieel directeur Jeroen Slop uitgebreid in op de noodzaak om de Champions League te bereiken. Mocht Ajax tegen Kiev sneuvelen, dan start Slop intern een gevoelige discussie. "Dan vind ik dat we niet te krampachtig moeten doen, juist moeten nadenken over spelersverkopen. Het kan namelijk ook goed zijn om gevestigde namen te laten gaan. Al moeten we oppassen, dat we niet te veel aan kwaliteit inboeten en de Champions League de komende jaren onhaalbaar wordt. Dit is echter een eeuwenoude discussie. De hele club was in rep en roer toen Wim Kieft vertrok, maar het talent dat daarachter zat, heeft het aardig gedaan: Marco van Basten."

Voorlopig hoopt Slop echter op het positieve scenario. "Als we hier in Kiev een goed resultaat neerzetten, thuis in een vol huis spelen en ook nog eens doorgaan, valt er een last van mijn schouders. Dat zou een goede nieuwe stap zijn naar een gezonde toekomst."

Meer:
Telegraaf: Ajax-directeur: Winnen of verkopen
Telegraaf: "Moeilijk de zaak drijvend te houden"




Tags

slop spelersverkopen telegraaf kiev basten daarachter drijvend eeuwenoude inboeten kieft krampachtig rep roer sneuvelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal