Transparent
Inloggen
Sluiten

Incident ontsiert Ajax 2 - FC Twente

12 december 2001 19:50

Verslaggever: RvN

Vanavond werd de Amstel Cup wedstrijd tussen Ajax 2 en FC Twente vlak voor rust ontsiert door een incident tussen Hose van Ajax en Hulshoff van FC Twente. Na een forse overtreding van Van der Doelen, waarvoor hij geel kreeg, liepen de gemoederen hoog op tussen Hose en Hulshoff. De spits van Ajax 2 duwde Hulshoff met twee handen weg, waarop de verdediger van FC Twente een kopstoot gaf. Hose haalde direct uit met een rechtse hoek. Beide hielden er fysieke ongemakken aan over, Hulshoff aan zijn hoofd, Hose leek problemen te hebben met zijn voortanden. Na overleg met de grensrechter besloot de scheidsrechter zowel Hose als Hulshoff een rode kaart te tonen.

Meer op




Tags

hose hulshoff twente ontsiert amstel duwde grensrechter kopstoot ongemakken rechtse voortanden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper