Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman krijgt alle tijd bij Ajax

8 december 2001 13:42

Verslaggever: RvN

Zijn debuut als hoofdcoach van Ajax was nogal haastig. Na zijn aantreden op maandagochtend moest hij dinsdagavond al met Ajax als hoofdcoach aantreden tegen Fortuna Sittard. Daarna kreeg hij de tijd om in alle rust te werken aan een nieuw Ajax, zoals hij het team voor zich ziet. Dit weekend is Ajax door alle competitiewijzigingen opnieuw vrij. Feyenoord kan daardoor zondag de kop van de ranglijst overnemen van Ajax. Dat zal Koeman weinig uitmaken waarschijnlijk. De week zonder wedstrijden, woensdag volgt de dubbele strijd om de Amstel Cup, komt Koeman als geroepen. De aandacht en spanning ligt dezer dagen bij de andere Nederlande topclubs, daar kan Ajax van profiteren om in alle rust te werken aan het nieuwe Ajax.

Meer op




Tags

koeman aantreden amstel competitiewijzigingen dezer feyenoord fortuna haastig nederlande

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos