Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters geloven weer in Ajax

4 december 2001 23:20

Verslaggever: RvN

Met de komst van Ronald Koeman lijkt het zonnetje weer te gaan schijnen in de Arena. In ieder geval tijdens de eerste wedstrijd was de hoop en branie weer terug op het veld, dat gaf ook direct zijn weerslag op het publiek. Ajax won zijn wedstrijd makkelijk in het vertrouwde 4-3-3, met aanvallend voetbal via de vleugels, en de supporters lieten in hun gezang duidelijk weten weer in een kampioenschap te geloven.

In coach Ronald Koeman hebben de Ajax groep het volste vertrouwen. In de tussenstand in de poll op deze site laat maar liefst zo'n 76% weten het volste vertrouwen te hebben in de voormalig coach van Vitesse.

Na afloop bedankten de spelers de supporters uitgebreid voor hun vocale ondersteuning, en dat was iets wat de supporters het afgelopen seizoen te weinig zagen.

Meer op




Tags

koeman volste arena bedankten branie gezang poll schijnen vitesse vocale weerslag zonnetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht