Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing: Debuut Koeman en Krol tegen Fortuna

4 december 2001 08:15

Verslaggever: RvN

Het inkt op hun contracten is nog nauwelijks droog of Ronald Koeman en Ruud Krol kunnen al flink aan de bak als nieuwe verantwoordelijken van het eerste elftal van Ajax. Dinsdagavond speelt Ajax namelijk in de Amsterdam Arena de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard. Op papier een haalbare kaart voor de debuterende trainersstaf. De Fortunezen staan immers op de laatste plaats in de KPN-Eredivisie. Het vergaarde tot nog toe maar 9 punten uit 14 wedstrijden. Toch zal Ronald Koeman de ploeg uit Sittard niet onderschatten. Onder zijn hoede speelde Vitesse dit seizoen namelijk gelijk tegen de Limburgers in de competitie en werden de Arnhemmers door hetzelfde elftal uit de beker geknikkerd.

Aan de kant van Fortuna Sittard ontbreken de geblesseerden Van Barneveld en Geerinckx. Hermans en Emeran worden vandaag nog getest.

Het is nog koffiedik kijken met welke basiself Ronald Koeman het thuisduel zal beginnen. Vierklau, Trabelsi, Ikedia, Cruz, Van der Gun en Pasanen zullen in elk geval niet spelen. Zij ontbreken allen wegens blessures. Daarnaast is ook Mido niet van de partij. De Egyptenaar is geschorst. Als Ajax wint van Fortuna klimt het weer naar de eerste plaats in de competitie. Het heeft dan 1 wedstrijd meer gespeeld dan Feyenoord, dat momenteel 2 punten voorsprong heeft op de Ajacieden.

Meer op




Tags

fortuna koeman krol voorbeschouwing arena arnhemmers barneveld basiself cruz droog egyptenaar emeran eredivisie feyenoord fortunezen geblesseerden geerinckx geknikkerd hermans hoede ikedia inkt koffiedik kpn mido pasanen trabelsi verantwoordelijken vergaarde vierklau vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos