Transparent
Inloggen
Sluiten

El Hamdaoui: het voelt goed

30 juli 2010 16:55 - Ajax.nl

El Hamdaoui kreeg vandaag al het shirt met rugnummer 9 van Martin Jol. "Het voelt goed", zo liet hij tegenover Ajax.nl weten na de ondertekening van zijn contract. "We zijn de afgelopen dagen druk bezig geweest om dit rond te maken en bij onderhandelingen weet je dat het een tijdje kan duren. Ik ben blij dat het eindelijk achter de rug is en dat ik me kan concentreren op het voetballen."

El Hamdaoui liet weten dat Martin Jol, waar hij eerder al mee samenwerkte, een van de redenen is om voor Ajax te kiezen. Hij moet in het veld een duo gaan vormen met Luis Suarez. "Ik kijk altijd uit om met goede voetballers samen te spelen en Luis is zo’n goede voetballer. Ik ben niet zo van het vooraf zeggen wat je wilt bereiken. Maar ik wil het hoogsthaalbare. Dat betekent sportief gezien in elke competitie hoog meedraaien. Het zal fantastisch zijn als er drie sterren op het shirt komen en ik zal er alles aan doen om dat waar te maken."

Meer op Ajax.nl




Tags

hamdaoui jol hoogsthaalbare ondertekening suarez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole berghuis bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli hag henderson inverted kiki mikautadze nice ogc pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text weggaan