Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wil combiregeling afschaffen

25 februari 2000 00:42

Verslaggever: M

Ajax heeft donderdagavond tijdens de bijeenkomst tussen bestuur, trainer en supporters bij monde van Algemeen Directeur Frank Kales laten weten de combiregeling volledig te willen afschaffen. 'Wij staan voor 100 procent achter de acties daartegen, zolang die niet tot uitstel van wedstrijden leiden'. Kales vind ook dat het aantal risicowedstrijden rond Ajax drastisch moeten worden verminderd.

Kales reageerde hiermee op het nieuws dat de KNVB en de burgemeester van Den Bosch gezamenlijk hebben
besloten om de wedstrijd FC Den Bosch - Ajax van
aanstaande zondag naar een andere datum te plaatsen. Ze vreesden ongeregeldheden tijdens aangekondigde acties tegen de combiregeling.

Op de bijeenkomst waren 40 supporters aanwezig die
willekeurig waren gekozen uit een groep van 300 belangstellenden. Zij kregen van Ajax uitleg over de
actuele situatie bij de club. Zo liet Jan Wouters weten dat de kwaliteit van de huidige selectie in de breedte niet sterk genoeg is. ,Door de vele blessures moeten wij terugvallen op jonge jongens die er nog niet aan toe zijn.' De hoofdcoach kondigde al versterkingen aan voor het nieuwe seizoen.

Op de Officiele website van Ajax zal vanaf vrijdag een uitgebreid verslag te lezen, te horen en te zien zijn van de bijeenkomst.

Meer op




Tags

combiregeling bijeenkomst kales actuele belangstellenden bestuur breedte daartegen knvb kondigde monde risicowedstrijden uitstel verminderd verslag vreesden willekeurig wouters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.218 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

backup brobbey conceicao dortmund elsimao farioli frankrijk gaaei gooijer gravenberch hato hemel kaplan kiki koeman lido mikautadze mislintat oranje rensch schaamteloos schouten sevic sosa steijn sutalo taylor veerman wijnaldum wijndal