Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax fans nemen afscheid van Gabri

23 juli 2010 20:01

In een half gevulde Arena heeft Gabri afscheid genomen van Ajax. Hij werd op het veld toegesproken door Van den Boog, die Gabri een aantal cadeautjes gaf waaronder een Ajax-beeldje. Van den Boog: "Gabri is uitgegroeid tot een lieveling van ons allemaal. Hij kan geweldig voetballen, maar ook als mens is hij fantastisch. Het doet pijn om afscheid te nemen, maar we zijn er erg trots op dat hij vier jaar bij ons heeft gezeten."

De Catalaan nam ook zelf het woord nog even het woord en bedankte de Ajax fans voor de steun. Hij maakte vervolgens een ereronde door het stadion. Namens de AFCA Supportersclub kreeg hij een AFCA vest.

Afscheid Gabri @Arena.. Hij verdient een kolkende Arena ipv e... on Twitpic




Tags

gabri afca arena beeldje cadeautjes catalaan ereronde gevulde lieveling supportersclub toegesproken uitgegroeid vest

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper