Transparent
Inloggen
Sluiten

[Video] Jol kijkt terug op roerige tijd

22 juli 2010 20:22

Martin Jol moest vandaag volop de media te woord staan over de roerige laatste dagen. De Ajax coach gaf aan dat dat eigenlijk onnodig was omdat de aandacht de afgelopen dagen vanuit de media eigenlijk overbodig was.

Tegenover Ajax.nl [bekijk video] en de NOS [zie video hieronder] liet de coach weten dat er eigenlijk niets aan de hand was omdat hij het liefst bij Ajax bleef en dat Ajax dat ook wilde. Zijn zorgen zijn daarbij door het bestuur weggenomen.

Tegenover het Engelse Skysports [zie video] liet hij weten een beetje teleurgesteld te zijn dat Ajax hem niet wilde laten gaan ondanks de urenlange gesprekken. Ajax verdient het echter niet om naar de rechter te gaan om een overgang af te dwingen, aldus Jol. Hij gaat zich nu weer helemaal richten op Ajax nu hij toezeggingen heeft gekregen van het bestuur van Ajax.




Tags

jol roerige bestuur nos skysports urenlange weggenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal