Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol op Ajax.nl: ik blijf

22 juli 2010 10:35

Martin Jol heeft zojuist via een verklaring op Ajax.nl laten weten dat hij bij Ajax blijft.

"Ajax liet gelijk weten me niet te willen laten gaan. En ik vind daarbij ook dat ik het niet kan maken om Ajax op dit moment te verlaten. Ik ben hier vorige zomer naartoe gekomen om succesvol te zijn, een goed elftal te bouwen en plezier te hebben. En die drie zaken zijn voor mij ook voor komend seizoen van belang. Daarover heb ik afgelopen weekend in Portugal gesprekken gevoerd en daar hebben we het de afgelopen dagen in Amsterdam ook uitvoerig over gehad."

"De clubleiding en ik delen elkaars zorgen. Iedereen weet ook dat Ajax het financieel moeilijk heeft. We hebben afgelopen boekjaar weer een miljoenenverlies geleden. Maar wat minstens zo vervelend is, is dat we komend seizoen beter willen presteren dan afgelopen seizoen. De verwachtingen zijn altijd hooggespannen bij Ajax. Maar ik ben inmiddels onder anderen Marko Pantelic, Dennis Rommedahl, Kennedy en Gabri kwijt en er is nog niemand bijgekomen. Ook speelt de onzekerheid over het al dan niet aanblijven van enkele belangrijke spelers. We doen de voorbereiding nu al weken zonder de spelers, die na een zwaar seizoen nog het hele WK hebben meegemaakt. Zij moeten met slechts een week vakantie weer vol aan de bak bij Ajax. Woensdag spelen we al tegen PAOK voor de kwalificatie om de Champions League. Aanbiedingen van andere clubs die ik kreeg in april en mei heb ik destijds gelijk afgewimpeld, maar dit keer heeft mijn zaakwaarnemer Mino Raiola serieuze gesprekken gevoerd met de Engelse delegatie."

"Ik ben blij dat deze hectische dagen voorbij zijn. We gaan samen met de clubleiding naar de toekomst kijken. We hebben nu een prioriteit en dat is de wedstrijd van woensdag tegen PAOK. En we willen ons versterken. Er breekt zowel binnen als buiten het veld een spannende tijd aan voor Ajax. We gaan met z’n allen ons uiterste best doen om het elftal snel op het gewenste niveau te krijgen."




Tags

jol paok aanblijven afgewimpeld bijgekomen boekjaar delegatie gabri hooggespannen kennedy kwalificatie marko miljoenenverlies onzekerheid pantelic portugal raiola rommedahl uiterste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah utrecht voetbalkwaliteiten zucht