Transparent
Inloggen
Sluiten

Bayern laat deadline Van der Wiel verlopen [update]

21 juli 2010 14:10 - Ajaxlife.nl

Verslaggever: P.

Ajax heeft via een persbericht gemeld dat Ajax en Bayern München niet meer onderhandelen over een overgang van Gregory van der Wiel naar de Duitse club. Half juli maakten de clubs bekend te praten over een transfer van de verdediger. In het laatste gesprek met Bayern stelde Ajax een deadline die vandaag om 12.00 uur afliep.

[Update] Na het door Ajax uitgegeven persbericht over het staken van de onderhandelingen heeft een woordvoerder van Ajax in een reactie tegenover het Financieel Dagblad laten weten dat de club niet uitsluit dat de gesprekken over een mogelijke transfer van verdediger Gregory van der Wiel naar Bayern Munchen worden hervat.

"De transfermarkt voor spelers sluit op 31 augustus, dus tot die tijd is alles mogelijk", zegt de Ajax-woordvoerster tegen Dow Jones.

Meer op Ajaxlife.nl




Tags

bayern wiel deadline gregory persbericht dow jones staken uitsluit woordvoerster

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos