Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol: woensdag meer duidelijkheid

20 juli 2010 22:18

Martin Jol ging op de officiële website kort in op geruchten over een mogelijk vertrek. "Ik ben met Ajax in gesprek over de toekomst en over de spelersgroep. Ik maak me zorgen en Ajax maakt zich zorgen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als Gregory van der Wiel vertrekt? En komt er een spits en een rechterspits bij? Woensdag praten we verder. Dan komt er meer duidelijkheid."

Tegenover AT5 zou Jol gezegd hebben van Ajax nog geen garanties gekregen te hebben over versterkingen. Daarvan laat hij zijn aanblijven van afhangen.

Goal.com quote van het persmoment van Jol:
"We doen elkaar geen voorstellen, het is geen kwestie van onderhandelen. Meer een kwestie van hoe gaan we het oplossen. Om je heen zie je toch dat clubs zich versterken. Ajax zou dat ook moeten doen, al weet ik dat het lastig is. Maar ik weet ook dat als je heel inventief bent, je het kan oplossen."

In Engeland wordt dinsdagavond melding gemaakt van een afkoopsom die Fulham moet betalen aan Ajax. Jol, fronsend: "Als dit zich zou doorzetten komt dat later aan de orde. Fulham heeft interesse getoond via Mohamed Al-Fayet en zijn mensen. Maar ik heb geen ultimatum gesteld. Morgen gaan we verder praten."




Tags

jol fulham kwestie aanblijven engeland fayet fronsend garanties gregory inventief persmoment rechterspits ultimatum wiel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht