Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol te spreken over spel Ajax

19 juli 2010 07:29 - Ajax.nl

Martin Jol liet na afloop op de officiële website weten tevreden te zijn over het spel van zijn elftal tegen FC Porto. "Dit was een goede oefenwedstrijd voor ons. Na het eerste kwartier, waarin we op achterstand kwamen hebben we de rest van de wedstrijd goed meegedaan. Het is jammer dat de scheidsrechter de goal goedkeurde, want de bal was over de achterlijn."

"Woensdag komen de WK-gangers terug, onder wie Suarez. Ik hoop dat hij honderd procent inzetbaar is, ook omdat de spitspositie dun bezaaid is. Suk is nog niet klaar om vast in de spits te staan. Siem kan in de spits, maar speelt natuurlijk liever op zijn eigen positie."

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

jol achterlijn bezaaid gangers goedkeurde meegedaan porto suarez suk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht