Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ronald Koeman nieuwe trainer van Ajax'

30 november 2001 15:28 - NOS Teletekst

Verslaggever: HN

Ajax verwacht op korte termijn Ronald Koeman te kunnen presenteren als nieuwe coach van Ajax. De 38-jarige geboren Zaandammer moet de gisteren ontslagen Co Adriaanse opvolgen als trainer van Ajax. Het contract van Koeman bij Vitesse loopt aan het eind van dit seizoen af. Dit betekent dat Ajax een afkoopsom aan Vitesse moet betalen. Volgens de zaakwaarnemer van Koeman, Lagendijk, kan het nog even duren voordat beide clubs het eens zijn over de afkoopsom en de andere formaliteiten zijn afgerond. De verwachting is dat Koeman maandag voor het eerst voor de Ajax-selectie staat. Zondag zou hij nog op de bank zitten bij Vitesse.

Later meer...

Meer op NOS Teletekst




Tags

koeman vitesse adriaanse formaliteiten lagendijk zaandammer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos