Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol: PAOK bekende tegenstander

16 juli 2010 13:30

Martin Jol reageerde vanmiddag als eerste op Ajax.nl over de loting van PAOK als tegenstander in de derde voorronde van de Champions League. "We kennen de ploeg. Ze hebben een aantal Zuid-Amerikanen. Dat zijn meestal goede voetballers. Ze hebben ook nog wat jongens van Griekenland Onder 21 bij de club, maar die zitten zelfs niet in de selectie. Dat geeft de kracht van PAOK wel aan."

"In Griekenland is het altijd hectisch met die fanatieke supporters. Ik herinner me van een aantal jaren geleden toen AZ daar speelde, dat er zelfs brand uitbrak op de tribune. Ze noemen het ook wel de Hel van Thessaloniki. We zullen zien. Juist daarom is het belangrijk om thuis een goed resultaat neer te zetten. Zodat je uit niet afhankelijk bent in die hectische omstandigheden. Daarom hoop ik dat veel Ajax-supporters ons in eigen huis komen steunen."

Meer: Ajax.nl




Tags

paok jol griekenland brand fanatieke hectisch thessaloniki uitbrak voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht