Transparent
Inloggen
Sluiten

De Jong: ik voel me niet echt een diepe spits

16 juli 2010 07:55 - Ajax.nl

Siem de Jong speelde tegen FC Horst als diepe spits. Hij speelde een goede wedstrijd en maakte er maar liefst 7. Martin Jol gaf op Ajax.nl aan dat De Jong niet echt een diepe spits is: "Dat Siem vanavond in de spits speelde was noodzakelijk. Zonder Pantelic, Rommedahl en Suarez moeten we wat proberen voorin. Dit was een van de mogelijkheden."

Zelf ziet De Jong zich ook niet echt als spits. "Nooit eerder heb ik er zoveel in één wedstrijd gemaak. Toch voel ik me niet echt een diepe spits. Bij dit soort wedstrijden gaat het er vooral om dat je aan je wedstrijdritme en balgevoel kan werken. Komende week, als we tegen FC Porto en Chelsea spelen, kunnen we echt zien waar we staan."

Meer op Ajax.nl




Tags

jong balgevoel chelsea gemaak horst jol pantelic porto rommedahl suarez wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli footballanalyst forbs hag henderson hlynsson inverted kiki mannsverk mikautadze nice ogc overtal pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text