Ajax speelt met 1-1 gelijk tegen Rapid Boekarest

10 juli 2010 18:22

Ajax heeft in Oostenrijk het tweede oefenduel gelijkgespeeld. Tegen Rapid Boekarest eindigde het in 1-1. Bij rust was de stand nog 0-0 Siem de Jong maakte 18 minuten voor tijd de openingstreffer. Sburlea maakte 8 minuten later de gelijkmaker. Vlak voor tijd gaf de gelijkmaker twee keer rood aan Lindgren en Duarte na een incident. Na een forse overtreding van Lindgren gaf Duarte Lindgren een kopstoot in zijn gezicht.

1-0 Siem de Jong '73
1-1 Sburlea '80

Toeschouwers: 100, 30 graden
Geel: Bozovici, Herea, Sulejmani, Özbiliz.
Rood: Lindgren en Duarte

Ajax domineerde de eerste helft, maar had in het eerste half uur slechts een paar doelkansen. Laatste kwartier gebeurde er niets noemenswaardigs meer. Het eerste gedeelte van de tweede helft was duidelijk in handen van Rapid. De ploeg kreeg ook een aantal kansen. het was echter Ajax dat op voorsprong kwam. Na een corner wist Siem de Jong van dichtbij via de keeper binnen te schieten.

Opstelling Ajax: Vermeer, Blind, Alderweireld, Vertonghen, Anita, Lindgren, Sarpong (Donald), Emanuelson (Zeegelaar), Sulejmani (Suk), De Jong, Ozbiliz

Volg het duel samen met andere Ajax fans in de Ajax Chatbox.