Transparent
Inloggen
Sluiten

Experience Center komt op de hoek van Rembrandtplein

1 juli 2010 18:24 - Ajax.nl

Het eerder aangekondigde 'Experience Center' van Ajax komt in 2011 op de hoek van Rembrandtplein/Amstelstraat, zo meldt de club. Ajax bereikte overeenstemming over de huur van een gedeelte van het pand met de naam 'The Bank'.

Commercieel directeur Henri van der Aat op Ajax.nl: "We willen in de binnenstad een visitekaartje van de club hebben. Ajax is een Amsterdamse club en de binding tussen Ajax en Amsterdam kan verder versterkt worden. We willen dat meer mensen die de stad bezoeken ook bij Ajax langsgaan en dat kan hier."

"Het concept van de Ajax Experience is dat mensen Ajax en voetbal in de breedste zin van het woord, op actieve en passieve, wijze kunnen beleven. Je kunt voetbaltesten ondergaan en je vergelijken met bijvoorbeeld Luis Suarez. Ook kun je er gamen, historische beelden bekijken en met onze prijzen op de foto. Er komt een fanshop en we richten een bioscoop in waar de wedstrijden live worden uitgezonden. We gaan gebruik maken van de allernieuwste interactieve technologie."

Meer op Ajax.nl




Tags

experience rembrandtplein aat allernieuwste amstelstraat binding bioscoop breedste fanshop foto gamen henri huur interactieve langsgaan pand passieve suarez technologie visitekaartje voetbaltesten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos