Transparent
Inloggen
Sluiten

Ontslag definitief; nog geen nieuwe coach bekendgemaakt

29 november 2001 10:18

Verslaggever: RvN

Het ontslag van Co Adriaanse is definitief zo werd zojuist bekendgemaakt. Ajax en Co Adriaanse gaan met onmiddellijke ingang uit elkaar. De beslissing van de directie van Ajax wordt unaniem gesteund door de Raad van Commissarissen. Ajax kon nog geen antwoord geven op de vraag wie de nieuwe trainer wordt van de Amsterdammers. Wel hopen ze daar zo snel mogelijk duidelijkheid over te kunnen geven. Op de effectenbeurs werd in afwachting van de mededelingen de handel in het aandeel Ajax stilgelegd.

Adriaanse is daarmee de derde trainer op rij die in relatief korte tijd voortijdig het veld moet ruimen na Olsen en Wouters. In punten was de coach aan zijn beste seizoen tot nu toe bezig. Het team staat momenteel tweede en is nog volop in de race voor de landstitel. Naast de sportieve malaise lijkt met name de houding van Adriaanse in de media en richting spelersgroep hem de kop gekost te hebben.

later meer

Meer op




Tags

adriaanse effectenbeurs handel landstitel malaise mededelingen olsen onmiddellijke unaniem wouters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom backup belofte berghuis bergwijn brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson kiki mannsverk meewerkt pasveer potter ramaj remko rulli setford sevic shogun sosa sutalo taylor ton tsja