Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Wiel: zaakwaarnemer spreek ik na WK wel weer

15 juni 2010 22:04

Gregory van der Wiel liet in het Algemeen Dagblad weten gevleid te zijn door de complimenten van Van Hanegem en Cruijff over zijn spel tegen Denemarken. "Het is mooi dat Cruijff en Van Hanegem dat roepen. Maar ik kan nog veel beter. Ik ben gewoon kritisch op mezelf." Over geruchten over interesse van topclubs wil hij niets weten tijdens het WK. Hij wil het alleen over Oranje hebben. "Ik ontwikkel me nog steeds en streef het hoogst haalbare na. Maar waar mijn plafond ligt, kan ik nu nog niet zeggen. FC Barcelona? Dat is een gerucht. Zo zijn elke dag nieuwe geruchten. Daar ben ik nu tijdens het WK niet mee bezig. Ik spreek mijn zaakwaarnemer, Hakim Slimani, na het toernooi wel weer."

Lees het gehele interview met Van der Wiel in het Algemeen Dagblad




Tags

wiel hanegem barcelona denemarken gevleid gregory oranje plafond slimani

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos