Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax scout Tsjechische spits

28 november 2001 11:55 - BN/DeStem

Verslaggever: LD

Volgens BN/DeStem zit Ajax achter Stepan Vachousek, de spits van het Tsjechische FK Teplice, aan. Directeur Leo Beenhakker heeft de 22 jarige speler met een basisplaats in Jong Tsjechi? al twee maal in een competitieduel bekeken.

Volgens de manager van Vachousek, Pavel Zika, wordt komend weekeinde de knoop doorgehakt. Ook een Italiaanse club uit de serie A heeft inmiddels een aanbieding gedaan. Vachousek, spelend met nummer 14, wil zelf dolgraag al in de winterstop de overstap naar Ajax maken. "Ik hoop dat het doorgaat. Ik zou erg gelukkig zijn als het al in de winter gebeurde. Ik denk dat de clubs er wel uitkomen. Als ik van Teplice weg ga naar een zo beroemde club is dat iets onvoorstelbaars."

Op www.fotbal.cz is wat meer informatie over hem te vinden. Zo staat hij vrijwel altijd in de basis, maar komt hij nauwelijks tot scoren. Ook zijn teamgenoten scoren nauwelijks, waardoor zijn club met 15 punten uit evenveel wedstrijden zich in de middenmoot van de competitie bevindt. Tenslotte een foto van hem:

Meer op BN/DeStem




Tags

vachousek teplice beenhakker destem doorgehakt fotbal foto jong leo middenmoot onvoorstelbaars pavel spelend stepan tsjechi weekeinde zika

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht