Transparent
Inloggen
Sluiten

Bondscoach Uruguay neemt het op voor Ajacieden

12 juni 2010 16:22 - DePers.nl

De bondscoach van Uruguay heeft het na afloop van het openingsduel van Uruguay tegenover De Pers opgenomen voor de Ajacieden Lodeiro en Suarez. Lodeiro moest met twee keer geel en dus rood van het veld. "In principe is elke boeking te vermijden. Maar ik ben ook ooit speler geweest. Ik weet hoe het soms kan gaan op het veld,"zo wilde hij Lodeiro niet afvallen.

Op vragen of Luis Suarez nu in het volgende duel op de bank zal moeten plaatsnemen, was bondscoach Tabarez duidelijk. "Hij speelde misschien niet op zijn best. Maar er waren verzachtende omstandigheden. Het veld bijvoorbeeld was nogal glad. Daardoor ontstonden veel technische fouten. Terugzetten naar de bank lijkt me geen goede oplossing. Dan verliest hij nog meer zelfvertrouwen. Ik ga wel een goed gesprek met hem aan. Ik wil weten hoe hij zich in de wedstrijd tegen Frankrijk voelde. Wat is er met hem gebeurd? Ik werk al een aantal jaar met Luis. Ik heb een prima verstandhouding met hem."

Meer op DePers.nl




Tags

uruguay lodeiro suarez afvallen boeking frankrijk glad openingsduel tabarez terugzetten vermijden verstandhouding verzachtende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht