Transparent
Inloggen
Sluiten

Bezwaar FC Groningen tegen start competitie tegen Ajax

8 juni 2010 18:30 - fcgroningen.nl

FC Groningen heeft bij de KNVB bezwaar aangetekend tegen de eerste wedstrijd in het concept competitieprogramma tegen FC Groningen.

Hans Nijland op de officiële website van FC Groningen: "Hoewel het nog zo’n twee maanden duurt voordat de nieuwe competitie van start gaat, zal het competitieprogramma in de Eredivisie binnenkort bekend worden gemaakt door de KNVB. Morgen wordt in Zeist door alle clubs vergaderd over het zogenaamde conceptprogramma. De verwachting is dat vervolgens ergens in de loop van volgende week het definitieve schema door de voetbalbond gepubliceerd zal worden."

"In het concept zoals dat er nu ligt starten wij de competitie op zondag 8 augustus met een thuiswedstrijd tegen Ajax. Dit is exact dezelfde tegenstander als vorig jaar tijdens de openingsronde van de Eredivisie. Wij realiseren ons dat deze topwedstrijd in de vakantieperiode valt en dat een deel van onze supporters en sponsors mogelijk hierdoor vanwege een geboekte vakantie niet aanwezig kan zijn.”

"Wij hebben vanochtend dan ook telefonisch contact gezocht met de KNVB en bezwaar aangetekend. Wij hebben de KNVB met klem verzocht te zoeken naar een andere tegenstander tijdens de eerste competitieronde, zodat onze supporters en sponsors niet voor het tweede jaar op rij worden gedupeerd met het mogelijk missen van één van de meest aansprekende wedstrijden van het seizoen. Wij zullen dit mondelinge bezwaar met een officiële brief richting de KNVB kracht bij zetten.”

"De KNVB heeft in een eerste reactie laten weten te zullen kijken naar de mogelijkheid een andere wedstrijd te programmeren, maar heeft hierbij geen enkele toezegging in welke richting dan ook gedaan. Wij zullen dus moeten afwachten of er in het competitieprogramma nog geschoven kan worden."

Meer op fcgroningen.nl




Tags

knvb bezwaar groningen competitieprogramma eredivisie sponsors brief competitieronde conceptprogramma geboekte gedupeerd hans klem nijland openingsronde programmeren toezegging vakantieperiode vergaderd zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht