Transparent
Inloggen
Sluiten

Adriaanse begrijpt kritiek fans

25 november 2001 19:03

Verslaggever: RvN

Co Adriaanse liet na afloop van de verloren klassieker tegen PSV weten te begrijpen dat de supporters hevig teleurgesteld zijn na de nederlaag tegen PSV. 'Als trainer ben je verantwoordelijk voor het resultaat. Als topclub hoor je te winnen, zeker in eigen huis tegen de concurrent. Dan begrijp ik dat je als fan zeer teleurgesteld bent en dat laat merken' aldus Adriaanse.

'Met het systeem dat wij speelden (5-3-2, red) ga je ervan uit dat je niet zo makkelijk goals weggeeft zoals vanmiddag. Dan wordt het erg lastig. Ik wilde de spelers na de 2-0 tijd geven om weer ind e wedstrijd te komen en besloot daarom pas in de rust te wisselen. Dan is het jammer dat de tegengoal van Ajax zo laat komt, we hebben er enige kansen op gehad. Maar als ze dan via de snelheid van Rommedahl op 0-3 komen dan is het natuurlijk voorbij' aldus een teleurgestelde coach van Ajax.

Meer op




Tags

adriaanse hevig ind klassieker rommedahl teleurgestelde weggeeft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos