Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol nuanceert berichten over Bonevacia

26 mei 2010 11:02 - Ajax.nl

Ook op Ajax.nl was Martin Jol zeer positief over Roly Bonevacia. "Ik denk dat als hij doet wat hij nu doet hij een type Eyong Enoh is en dat heeft iedere club nodig. Daar komt ook nog eens bij dat ze allebei kunnen voetballen. Bonevacia raakt niet in de war en dat vind ik wel leuk. Hij is een echte Ajax-speler."

Jol spreekt echter eerder berichten tegen dat hij gezegd zou hebben dat de middenvelder bij het eerste elftal wordt gehaald. "We hebben besloten de eerste training van het nieuwe seizoen op dezelfde dag te starten als voor de Beloften. Normaliter beginnen de Beloften twee, drie weken later, maar nu laten we al die gasten komen en gaan we ook met die jongens beginnen. Dat is echter wat anders dan dat je zegt, 'we gaan iedereen bij de A-selectie halen.'"

Meer op Ajax.nl




Tags

bonevacia jol nuanceert enoh eyong roly

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze nice ogc overtal poster rossi sevic shogun steijn taylor text