Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Ajax - PSV; twijfel over Chivu

24 november 2001 11:52

Verslaggever: RvN

Zondagmiddag 13.00 uur is het zover. In de Arena komen Ajax en PSV tegen elkaar onder leiding van scheidsrechter Dick Jol. Vooraf valt er weinig te zeggen over een echte favorietenrol. PSV is al lang ongeslagen in de Arena, maar speelt dit seizoen buitenshuis bijzonder matig. Ajax moet winnen om geen grotere achterstand op te lopen in de kampioensrace met Feyenoord. Als PSV in de competitie nog iets van het seizoen maken wil, zal het zeker de drie punten naar Eindhoven mee moeten nemen.

Beide ploegen kampen met een reeks blessureproblemen. Thuisclub Ajax mist de langgeblesseerden Ikedia, Vierklau, Cruz, Pasanen en Van der Gun. Cristian Chivu moest gisteren de training overslaan nadat hij door zijn enkel was gegaan. zaterdag zal de Roemeen getest worden of hij beschikbaar is zondag. Mido, Yakubu en Trabelsi zijn weer helemaal hersteld van hun blessures.

Ook PSV heeft een behoorlijke lijst van afwezigen. Van Bommel, Hofland, De Jong en Kralj ontbreken in ieder geval. De Jong raakte tegen PAOK geblesseerd aan zijn enkel. Op de training vrijdag raakte Bruggink geblesseerd. het ziet er niet naar uit dat de aanvaller zondag in actie kan komen.

Meer op




Tags

chivu arena jong voorbeschouwing blessureproblemen bommel bruggink cristian cruz favorietenrol feyenoord hofland ikedia jol kralj langgeblesseerden mido paok pasanen roemeen thuisclub trabelsi vierklau yakubu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht