Transparent
Inloggen
Sluiten

Pantelic: geef me tien dagen

4 mei 2010 07:24

De Telegraaf meldt dat naast Schalke 04 ook VfL Wolfsburg, VfB Stuttgart en Hoffenheim belangstelling toonden voor Marko Pantelic. "Maar er is ook interesse uit Italië en Engeland", aldus zijn zaakwaarnemer.

Zelf reageerde de aanvaller tegenover Bild op de geruchten dat hij in onderhandeling zou zijn met Schalke'04. "Heb er alsjeblieft begrip voor dat ik op dit moment daarover niets kan zeggen. Maar over een week of maximaal tien dagen weet ik meer."

"Natuurlijk trekt de Duitse competitie me. De Hollandse competitie is van goed niveau. Het is niet voor niets dat het spelers als Robben, Sneijder, Van der Vaart en Farfan heeft voortgebracht. Maar de Bundesliga is natuurlijk van een hogere orde. Ik heb geen enkel probleem om daar naar terug te keren. Duitsland is altijd een van de belangrijkste opties voor mij."




Tags

pantelic schalke bild bundesliga duitsland engeland farfan hoffenheim hollandse marko robben stuttgart telegraaf vaart vfb voortgebracht wolfsburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht