Transparent
Inloggen
Sluiten

Adriaanse: 'gebrek aan ervaring nekt Ajax'

18 november 2001 18:59

Verslaggever: RvN

Opnieuw kon Ajax na een vroege voorsprong de wedstrijd niet winnend afsluiten. Volgens Adriaanse is dat vooral een gebrek aan ervaring in de spelersgroep. 'We beginnen elke wedstrijd erg sterk, maar meestal verslappen we na een half uur. Na de eerste goal weten we niet door te drukken en als we vervolgens een goal tegen krijgen dan hebben we moeite dit om te zetten in positiviteit.' aldus de Ajax coach op de persconferentie die verder vooral ook ging voor de (ex-) Ajacieden bij NAC Hersi en Bobson die beiden terug mochten kijken op een behoorlijke wedstrijd.

Coach ten Cate van NAC was bovenal trots op zijn team dat na 12 wedstrijden nu de traditionele top 3 Ajax (uit) en Feyenoord en PSV (thuis) heeft verslagen. Daarmee staat de ploeg op een volledig terechte vijfde plaats in de competitie.

Meer op




Tags

adriaanse nac nekt bobson cate feyenoord hersi positiviteit verslappen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper