Transparent
Inloggen
Sluiten

Studio Ajax zondag met Stefan Pettersson

25 april 2010 15:16

Het AT5 programma Studio Ajax zal vanavond live vanaf het bordes van de Stadsschouwburg op het Leidseplein worden uitgezonden. Gast is Stefan Pettersson. Stefan vliegt speciaal voor de uitzending over uit Zweden om te praten we over de eerste bekerfinale Ajax-Feyenoord.

Er zijn prachtige filmpjes over Pettersson. Er wordt gesproken met Dennis Bergkamp, Frank en Ronald de Boer en Peter Larsson over hun oude ploeggenoot. Er worden uiteraard schitterende goals van Stefan getoond en er is natuurlijk veel materiaal van de beroemde en verschrikkelijk spannende Uefa Cup-finale in 1992 tegen Torino. Stefan eindige die wedstrijd in het ziekenhuis toen hij tegen de grond werd gewerkt bij de cornervlag in het Olympisch Stadion.

Het afscheid van Pettersson was een van de meest indrukwekkende bijeenkomsten in De Meer ooit. De supporters hadden geld ingezameld om er iets moois van te maken, en dat werd het. Fan Joark vertelt hierover.

Uitzending: vanavond live om 20.25 uur. Ook om 22.40 uur, 00.00 uur en maandag om 16.45 uur.




Tags

stefan pettersson uitzending bekerfinale bergkamp bijeenkomsten boer bordes cornervlag eindige feyenoord filmpjes ingezameld joark larsson leidseplein stadsschouwburg torino uefa zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal