Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax fan Darko laat zich een week opsluiten op bordes stadsschouwburg

25 april 2010 10:30

Ajax-supporter Darko laat zich vanaf zaterdag 24 april een week lang in het Ajax Glazen Huis op het bordes van de stadsschouwburg in Amsterdam opsluiten, als symbool van de afwachtende supporter op de derde ster. Het gaat om een actie van Aegon en Ajax 'Eerlijk over clubliefde' te vinden op hartvoorajax.nl.

Vanuit je eigen huis kun je met Darko communiceren via hartvoorajax.nl. Via Darko’s blog, twitter en livestreaming kun je met hem chatten of lezen en zien hoe hij deze bijzondere week beleeft. 24 uur per dag, acht dagen lang, zal Darko de ultieme clubliefde belichamen, door openlijk te vrezen en te hopen in een week waarin Ajax ook nog eens de eerste van de twee KNVB-bekerfinales speelt. De 25-jarige Darko over zijn dappere steunbetuiging: “Door mijzelf een week op te sluiten in het Ajax Glazen Huis en mijn liefde voor Ajax aan iedereen over te brengen, moeten we landskampioen kunnen worden. Als we er met z’n allen in geloven, gaat het gebeuren”, aldus de Ajax-fan die het eventuele kampioenschap tussen de spelers zal mogen vieren.

Om Darko te steunen en bezig te houden tijdens zijn verblijf, krijgt hij onverwacht bezoek van fans, BN’ers en (oud-) Ajacieden. Sjaak Swart sloot de deur van het Ajax Glazen Huis af op deze voor Ajax en hemzelf historische en symbolische plaats. En Darko krijgt in deze week ook een aantal uitdagende opdrachten. De belangrijkste daarvan is natuurlijk die om zoveel mogelijk mensen op 2 mei in de ArenA te krijgen, om vanaf daar met elkaar de laatste speelronde te volgen via een groot scherm. Heb je een vraag aan Darko of wil je hem steunen, ga dan naar hartvoorajax.nl.

Meer: hartvoorajax.nl.




Tags

darko hartvoorajax bordes glazen opsluiten stadsschouwburg clubliefde aegon afwachtende arena bekerfinales beleeft belichamen blog chatten communiceren dappere knvb liefde livestreaming onverwacht scherm ster steunbetuiging symbolische symbool

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos