Transparent
Inloggen
Sluiten

T-shirts en spandoeken met kwetsende teksten niet toegestaan

23 april 2010 19:01

Ajax heeft op Ajax.nl een aantal regels uiteengezet zoals die voor de bekerfinale gelden:

• Supporters die T-shirts, spandoeken, vlaggen of andere uitingen met verkeerde (lees: kwetsende) teksten bij zich hebben wordt de toegang tot het stadion geweigerd.

• Bij de ingangen van het stadion worden apart getrainde honden ingezet. Deze honden zijn gespecialiseerd in het opspeuren van vuurwerk. Zoals bekend is het in bezit hebben en/of afsteken van vuurwerk in het stadion verboden.

• Er geldt bij de ingangen van het stadion een legitimatieplicht. Zorg daarom dat je een legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) bij je hebt.

• Ajax roept de supporters op om de club vooral op een positieve wijze te ondersteunen en zich te onthouden van kwetsende spreekkoren.

Bovenstaande maatregelen zijn niet nieuw. Ook bij andere thuiswedstrijden van Ajax geldt hetzelfde standaard veiligheidsprotocol. Toch hecht Ajax er waarde aan om in aanloop naar de bekerfinale, georganiseerd door de KNVB, deze zaken nog eens extra onder de aandacht te brengen. Dit alles met als doel om de finale voor alle Ajacieden tot een waar voetbalfeest te maken.
Tags

kwetsende teksten bekerfinale honden vuurwerk bovenstaande gespecialiseerd getrainde knvb legitimatiebewijs legitimatieplicht onthouden opspeuren paspoort rijbewijs spreekkoren toegang uiteengezet uitingen veiligheidsprotocol verboden vlaggen voetbalfeest zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex berghuis bertjek boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst