Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Ajax - NAC

17 november 2001 11:41

Verslaggever: RvN

Ajax speelt zondagmiddag om 14.30 uur in de Arena tegen NAC. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Dick van Egmond. Ajax kan gezien de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse door winst haar leidende positie in de competitie versterken. Om dat te bereiken moet Adriaanse opnieuw rekening houden met een reeks afwezigen. Zlatan Ibrahimovic zit de laatste wedstrijd van zijn schorsing uit, volgende week tegen PSV is hij er weer gewoon bij. Cruz en Vierklau zijn inmiddels de looptraining begonnen maar het zal nog wel even duren voordat zij hun rentree kunnen maken. Ook Pasanen, Van der Gun en Trabelsi zijn nog uit de roulatie. Yakubu, Maxwell en Mido ondergaan vandaag hun laatste test om te kijken of zij voldoende fit zijn voor de wedstrijd van morgen.

Het was even schrikken voor Adriaanse die Chivu met een neusblessure terug zag komen uit Roemenie. Volgens sommige berichten zou hij zijn neus zelfs gebroken hebben. Hij kan wel gewoon vand e partij zijn zondag, zo is de verwachting.

Aan de kant van NAC ontbreken Steyn, Versteeg, Doomernik, Seedorf, Van As en Risamasu. Hersi en Bobson zijn wel van de partij in de Arena.


[ later vandaag meer ]

Meer op




Tags

nac adriaanse arena voorbeschouwing bobson chivu cruz doomernik egmond feyenoord hersi ibrahimovic leidende looptraining maxwell mido neusblessure pasanen risamasu roemenie seedorf steyn trabelsi vand versteeg vierklau vitesse yakubu zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos