Transparent
Inloggen
Sluiten

John O?Brien niet in Gold Cup

16 november 2001 19:48

Verslaggever: M

John O'Brien zal eind januari niet in actie komen voor het nationale elftal van de Verenigde Staten in de Gold Cup, een vriendschappelijke toernooi voor nationale elftallen in Noord-Amerika. Dat is de uitkomst van een gesprek tussen Bruce Arena, de bondscoach van USA, en Co Adriaanse. De middenvelder van Ajax zal in de voorbereiding op het WK in Japan en Zuid-Korea alleen vriendschappelijke duels van USA in Europa spelen. O'Brien zal dus ook afwezig zijn bij het oefenduel van de Verenigde Staten in en tegen Zuid-Korea op 9 december. Ajax speelt die dag een uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. De volgende interland van de Amerikaan zal waarschijnlijk in Februari in Parlermo zijn tegen Italie.

Meer op




Tags

brien korea usa adriaanse amerika arena bruce japan parlermo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal