Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wint met 4-0 van Heracles

18 april 2010 16:16

Ajax kon in eigen huis ook de laatste thuiswedstrijd winnend afsluiten. Heracles kon Ajax ook niet afhouden van een grote zege. De Jong en Pantelic scoorden beiden tweemaal.

Heracles begon in de Amsterdam Arena uitstekend aan de wedstrijd. In het eerste kwartier ging het spel gelijk op. De ploeg kreeg via Douglas ook een goede kans., Even later was het Siem de Jong die Ajax op voorsprong zette met een kopbal. In het vervolg van de eerste helft kon Siem de Jong de wedstrijd met opnieuw een kopbal beslissen. Dat was de honderdste van Ajax dit seizoen.

Na rust had Ajax weinig meer te vrezen van Heracles. De ploeg kreeg een reeks kansen. Suarez was dichtbij met een bal op de lat. Pantelic zorgde vervolgens wel voor de 3-0 en 4-0. De ploeg kreeg diverse kansen om uit te lopen naar een monsterscore, maar bespaarde de ploeg van Gertjan Verbeek dat.




Tags

heracles jong pantelic afhouden arena bespaarde douglas gertjan honderdste monsterscore suarez verbeek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos