Griekenland verliest van Cyprus na missen penalty van Machlas

14 november 2001 23:18

Griekenland verloor woensdagavond verrassend in eigen huis van het nietige buurland Cyprus. De eilandbewoners wonnen met 1-2. Ajacied Nikos Machlas had de Grieken na 20 minuten op voorsprong kunnen brengen. Machlas liet echter zien de Hollandse ziekte te hebben overgenomen en miste een penalty. Tot schaamte van de Grieken verloren ze vervolgens de wedstrijd met 1-2. Tot 86 minuten stond het 0-1 voor Cyprus. Een doelpunt van de Grieken leek de blamage te voorkomen, maar 2 minuten voor tijd kwamen de Cyprioten via een ultieme aanval alsnog op winst te staan.