Ajax verslaat Willem II: 0-2

14 april 2010 20:50

Ajax heeft de druk op FC Twente verder weten op te voeren. De ploeg won de uitwedstrijd bij Willem II met 0-2. Luis Suarez opende al na vier minuten de score uit een penalty, Pantelic zorgde in de tweede helft voor de 0-2.

Ajax had weinig moeite met Willem II in Tilburg. De ploeg bewees geen moment dat het streed om degradatie te ontlopen. De ploeg kwam al snel op voorsprong. Suarez werd onderuit gehaald en nam na vier minuten zelf de penalty. Hij zette Ajax op 0-1. Ajax kreeg vervolgens diverse kansen op de 0-2 en meer, maar had het vizier niet op scherp staan. Na rust besliste Pantelic in de 59ste minuut de wedstrijd. Hij tikte een goede voorzet van Rommedahl binnen. Ajax hoefde lang niet voluit te gaan voor de belangrijke zege.