Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax gaat clinics organiseren

12 april 2010 15:50 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Ajax is een driejarig contract overeengekomen met Players United voor de organisatie van camps en clinics. "We hebben het mooiste jeugdcomplex, de beste trainers en de beste spelers. Daarom is de hoogste tijd dat ook wij zelf clinics gaan organiseren. We hebben immers alles in eigen huis. Om het goed te organiseren is het van belang dat we daarbij met een ervaren partij samenwerken. Players United is daarvoor de juiste partner,"aldus Van der Aat op Ajax.nl. Tijdens de meivakantie en de gehele maand juli kan je dagelijks deelnemen aan unieke Ajax Clinics op Sportcomplex de Toekomst. Ook worden er meerdaagse Ajax Camps bij diverse amateurverenigingen in Nederland georganiseerd.

Meer op Ajax.nl




Tags

clinics camps players aat amateurverenigingen meerdaagse meivakantie nederland sportcomplex

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos