Transparent
Inloggen
Sluiten

Patijn: bewijs van goed gedrag verplicht voor fan

23 februari 2000 09:37 - De Telegraaf

Verslaggever: M

Burgemeester Patijn van Amsterdam eist van het bestuur van Ajax dat supporters eerst een bewijs van goed gedrag moeten voorleggen alvorens zij seizoenkaarten of wedstrijdkaarten van Ajax kunnen krijgen. Dit meldt de Telegraaf vandaag. De burgemeester deed zijn uitspraken gistermiddag tijdens een vergadering van de commissie Algemene Zaken. Inmiddels heeft hij een brandbrief, ondersteund door de Amsterdamse korpschef J. Kuiper, naar Ajax-voorzitter M. van Praag gestuurd.

Patijn vind het automatisch afgeven van seizoenkaarten en pas achteraf mensen een stadionverbod geven bij rellen niet meer wenselijk. "Mensen zouden pas een toegangskaart moeten krijgen als vaststaat dat er geen reden is om te weigeren. Het gaat hier met name om de supporters in de vakken 125 tot en met 129, de zuidzijde van het stadion", aldus Patijn.

Meer op De Telegraaf




Tags

patijn bewijs bestuur brandbrief eist gistermiddag korpschef kuiper praag rellen stadionverbod telegraaf toegangskaart vakken vaststaat wedstrijdkaarten zuidzijde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht