Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Boog: Ajax gaat voor maximaal aantal kaarten

26 maart 2010 17:16

Verslaggever: RvN

Op Ajax.nl laat algemeen directeur Rik van den Boog weten tevreden te zijn met de beslissing van de burgemeester om Ajax fans toe te laten en geeft hij aan voor het maximaal aantal kaarten te gaan. Volgens de richtlijnen van de KNVB zijn dat er 15.000 voor beide clubs. "Als je naar de geschiedenis van het Nederlandse voetbal kijkt dan kun je stellen dat een finale tussen Ajax en Feyenoord de mooist denkbare eindstrijd is. Daar horen evenveel supporters van beide partijen bij, en daarbij gaan we voor het maximale aantal. De exacte details zijn nog niet bekend, maar het is in de basis een goede beslissing. Daar zijn we de verantwoordelijke mensen dankbaar voor. Het is gelijk de kans voor beide supportersgroepen om zich te bewijzen. We kunnen stilstaan bij gebeurtenissen uit het verleden, maar ik leg de nadruk liever op de ontzettend grote groep fantastische supporters, die we er op 25 april graag bij willen hebben.”

Martin Jol in een reactie: "De spelers hebben veel steun aan onze supporters, zowel uit als thuis. Ik ben blij dat ze mee kunnen. Ik zou het bovendien oneerlijk hebben gevonden als wij onze fans niet mee zouden mogen nemen. Beide clubs horen evenveel steun te krijgen. Een bekerfinale is een op zichzelf staande en grote wedstrijd, zowel voor de spelers als voor de supporters. Helemaal na dit bericht heb ik er enorm veel zin in."




Tags

bekerfinale eindstrijd feyenoord jol knvb stilstaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper