Transparent
Inloggen
Sluiten

Jouta wordt kunstenaar standbeeld Bob Haarms

25 maart 2010 16:30

Hans Jouta is de kunstenaar die het standbeeld voor Bob Haarms gaat maken. Nadat er gesprekken zijn gevoerd met meerdere kunstenaars is de keuze gevallen op deze kunstenaar vanwege eerder werk dat hij heeft gemaakt, zijn voorstel en binding met Ajax.

De Friese Ajax-supporter Jouta stelt enthousiast in Ajax Life, "Het is toch onvoorstelbaar dat dit op mijn pad terecht komt!" De trotse kunstenaar, tevens seizoenkaarthouder van Ajax, kwam er na de wedstrijd Ajax – FC Utrecht achter dat het doek waar hij onder zat een oproep was voor een standbeeld voor Bob Haarms. Hij reageerde meteen via de website en kwam daardoor in contact met de werkgroep.

Er is nog steeds een aanzienlijk bedrag nodig om het beeld ook daadwerkelijk te realiseren. Ajax-fans die nog niet gestort hebben kunnen dit nog steeds doen via www.dezemanverdienteenstandbeeld.nl. Daar worden onder andere nog exclusieve Bob Haarms-sjaals en t-shirts verkocht, waarvan de opbrengst in zijn geheel naar het standbeeld gaat.




Tags

haarms kunstenaar jouta binding dezemanverdienteenstandbeeld doek friese gestort hans kunstenaars life onvoorstelbaar seizoenkaarthouder sjaals trotse utrecht werkgroep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper