Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax bevestigt wijzigingen in de jeugdopleiding

23 maart 2010 19:12 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Ajax heeft vandaag op Ajax.nl diverse wijzigingen in de jeugdopleiding bevestigd. Hoofd Jeugdopleiding Jan Olde Riekerink heeft zijn contract bij Ajax verlengd tot 1 juli 2013. Hij wordt daarnaast verantwoordelijk voor Jong Ajax, de dagelijkse begeleiding van het team ligt bij de nieuwe assistent-trainers Albert van der Dussen en Bryan Roy. Er komt meer aandacht voor mentale begeleiding van de spelers. Dick Schoenaker blijft elftalleider. Martin Jol blijft eindverantwoordelijk voor de totale voetbaltak van Ajax.

De namen van Albert van der Dussen en Orlando Trustfull zijn nieuw in de Ajax-organisatie. Trustfull wordt verantwoordelijk voor de C2. Frank de Boer verlengde zijn contract met een jaar, hij blijft trainer van de A1. Carlo L’Ami, assistent-trainer in de staf van Martin Jol met verantwoordelijkheid voor de doelmannen, krijgt ook de keeperstrainers van de jeugdopleiding onder zijn hoede.

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

albert begeleiding dussen jol trustfull ami boer bryan carlo elftalleider hoede jong keeperstrainers olde orlando riekerink schoenaker voetbaltak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper