Transparent
Inloggen
Sluiten

'Van der Dussen definitief coach van Jong Ajax'

21 maart 2010 15:16

Volgens Den Haag FM heeft Cock Jol aan de zender bevestigd dat Albert van der Dussen een van de nieuwe coaches wordt van Jong Ajax. De Hagenaar had eigenlijk een contract getekend om met ingang van 1 juli 2010 een nieuwe fusieclub in 's-Gravenzande te gaan trainen, maar kon door een clausule onder dat contract uit.

[update] Op DePers.nl wordt gemeld dat Bryan Roy waarschijnlijk zijn assistent wordt. Martin Jol in een reactie: "Ik ken Van der Dussen uit Den Haag. Hij heeft in het amateurvoetbal erg goed gepresteerd. Ik denk dat het een goede zaak is dat hij volgend seizoen trainer van Jong Ajax wordt. Of ik bepaal wie trainer van Jong Ajax wordt? Ik doe dat uiteraard in overleg, maar iemand moet een keer het initiatief nemen. Anders gebeurt er natuurlijk niets."




Tags

jong dussen jol albert amateurvoetbal bepaal bryan cock depers fusieclub gravenzande hagenaar zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper