Transparent
Inloggen
Sluiten

Heer en meester in de ArenA: Ajax stuurt PSV met 4-1 naar huis

14 maart 2010 18:24

Ajax heeft in de Amsterdam Arena ongenadig uitgehaald tegen PSV. Het werd uiteindelijk 4-1 en daar was Ajax PSV in de tweede helft nog goed gezind mee.

In een gelijkopgaande eerste helft waarin PSV de meeste kansen kreeg, was Ajax uiterst effectief. Na 28 minuten was het Siem de Jong die scherp was bij een save van Isaksson en de bal in leeg goal kon werken. Vervolgens speelde Pantelic Emanuelson vrij. Die kreeg de bal voor zijn mindere rechtervoet en schoot daarmee weergaloos in de verre hoek de 2-0 binnen.

Bij rust was het duel daardoor al gespeeld. Ajax was vervolgens heer en meester en zou uiteindelijk simpel naar 4-1 uitlopen. Eerst was het Pantelic die voor de 3-0 zorgde. Vanaf de strafschopstip mocht Dzsudzsak na hands van Vertonghen wat terugdoen. Suarez bepaalde de eindstand met zijn 27ste op 4-1. De ploeg had het in de slotfase nog verder uit kunnen spelen, maar was de Eindhovenaren genadig, mogelijk met het oog op het duel tegen FC Twente.




Tags

arena heer pantelic stuurt dzsudzsak effectief emanuelson gelijkopgaande genadig gezind hands isaksson jong ongenadig rechtervoet save suarez terugdoen twente uitlopen vertonghen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper