Transparent
Inloggen
Sluiten

Suarez: behalen CL speelt rol bij beslissing komende zomer

13 maart 2010 10:33 - PZC

Hoewel Luis Suarez zijn contract bij Ajax in januari nog verlengde, zet hij in een interview vandaag de deur naar een vertrek weer op een kier.

"Aan het begin van dit seizoen en rond de winterstop ben ik duidelijk geweest. En als ik zeg dat ik blijf, dan blijf ik ook. Maar ik weet niet wat er gebeurt in juni, juli of augustus. Er is ook een WK deze zomer. Als ik had gewild, had ik naar een club in Rusland of Turkije gekund, maar dat ging alleen om veel geld. Ik wil mijn droom verwezenlijken. Ik ga alleen weg bij Ajax voor de top. Maar ik heb ook een andere wens: met Ajax spelen in de Champions League. Als we ons nu kwalificeren voor de Champions League kan dat ook een rol spelen in mijn beslissing om te gaan of te blijven."

"Wat ik heel vervelend vind, is dat we na de Johan Cruijff Schaal in 2007 niets meer gewonnen hebben. Dat doet pijn. Als ik weg zou gaan bij Ajax zonder prijs is dat niet goed voor de club en niet voor mijn loopbaan. De mensen moeten zich mij niet alleen herinneren vanwege mooie doelpunten of schwalbes maar ik wil dat mijn naam ook verbonden is aan een prijs."

Meer: PZC

Meer op PZC




Tags

suarez kier pzc rusland schwalbes turkije verwezenlijken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam